Menu

Betalning

Det priset som visas när Beställningen görs är det pris som Kunden ska betala. Alla priser är inklusive moms, frakt och andra eventuella avgifter. Betalningsvillkor finns angivet på sidan beroende av vilket betalningsalternativ som du har valt. Vi förbehåller oss rätten att ta ut en leveransavgift för ovanligt tunga, stora eller värdefulla produkter. I dessa fall informeras du tydligt om detta på produktsidan i kassan samt i din orderbekräftelse. Vi förbehåller oss rätten att korrigera fel och att ändra eller uppdatera information när som helst och utan förvarning. Om fel pris skulle ha visats för en produkt som du har beställt så kommer vi naturligtvis att meddela dig om detta och invänta ditt godkännande av det korrekta priset innan vi bearbetar din Beställning. Kristallkronor.se reserverar rättigheten att häva köpet om produkten av någon anledning inte finns tillgänglig på vårt lager, vi kommer i första hand erbjuda dig en liknande vara. Om vi inte kan leverera varan så återbetalar Kristallkronor.se dina pengar på samma sätt som du ursprungligen gjorde din betalning till oss.

 - Klarna Checkout

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ.

 - Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.
 

- Klarna Konto
Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Men Klarna konto är mer än så. Förutom att du alltid får hem dina varor innan du betalar, samlar du alla dina köp på ett konto. Detta gäller även om du har handlat i flera olika butiker via Klarna konto. Det betyder en enda faktura, oavsett antalet köp.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Betala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alla dina köp samlas på ett konto och på en faktura
 • Handla nu - betala i slutet av nästkommande månad
 • En aviavgift om 29 kr, oavsett antalet köp
 • Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång

Vid ett köp om 10000 kr med Klarna Konto basvillkor är uppläggningsavgiften 0 kr. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post.Kreditkort: 

Visa, MasterCard och American Express När du betalar med kreditkort är din kortinformation säkrad genom SSL. Visa och MasterCard har förbättrat säkerheten när det gäller att betala på internet vilket innebär att du måste identifiera dig med ytterligare ett lösenord när du handlar med ditt kort på internet. Du måste först ansluta ditt kort till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode, vilket du kan göra kostnadsfritt genom din bank. Vi är anslutna till denna tjänst och om du upplever problem med att betala, kan detta beror på att du inte är ansluten till Verified by Visa eller MasterCard SecureCode.