Menu

Kristallplafonder 7 antal produkter

Kristallplafonder

En kristallplafond ger dig samma elegans som en klassisk kristallkrona men i diskretare storlek. På så vis bibehåller du rummets öppenhet, samtidigt som dess inredning förhöjs av de vackra.....

Showing 1 - 7 of 7 items

Till skillnad från traditionella kristallkronor, är kristallplafonder fästa nära mot taket. Därför är det den perfekta varianten för dig som vill lysa upp rummet med kristallernas glimmer utan att möbeln tar för mycket plats. Plafonder har länge kännetecknats för att vara tråkiga och enformiga i deras design, då de ursprungligen försåg rum med b...

Till skillnad från traditionella kristallkronor, är kristallplafonder fästa nära mot taket. Därför är det den perfekta varianten för dig som vill lysa upp rummet med kristallernas glimmer utan att möbeln tar för mycket plats. Plafonder har länge kännetecknats för att vara tråkiga och enformiga i deras design, då de ursprungligen försåg rum med belysning endast för nödvändighetens skull. Detta har dock kommit att förändras. Nuförtiden är omfattningen för plafonder ytterst rik, med mängder av spännande modeller att ta del av. Inte minst har du kristallplafonder där prismor förs samman i vackert utsmyckade arrangemang. Talrika varianter finns att välja mellan, från det detaljrika till det stilfullt sparsmakade.

 

Fastän den klassiska kristallkronan må vara praktfull som få, råder nog en inte desto mindre samstämmighet om att den inte passar in i alla miljöer. Detta är inte bara på grund av dess storlek, utan även dess design, som lätt kan bli överdådig om den placeras i en enklare interiör. Med det sagt erbjuder en kristallplafond på många sätt det bästa av två världar. I kombination med den stilighet i inredningen som en klassisk kristallkrona bidrar med, besitter den även en grad av simplicitet. Det gör att dess tillämpning är mycket bred. Beroende på modell kan en kristallplafond passa utmärkt i såväl finare som mer informella rum av olika slag.

 

Till exempel kan hemmet dekoreras på flera vis för en mer hemtrevlig interiör. Sovrummet blir mysigare, hallen mer välkomnande, och vardagsrummet stiligare och trivsammare med en kristallplafond i taket. Även diverse typer av offentliga miljöer kan få ett inredningslyft och därmed bli mer lockande för besökande gäster och kunder. Det gäller alltifrån butiker, restauranger och caféer, till gallerior, salar och salonger. I vårt rika sortiment finner du kristallplafonder för alla dessa sorters miljöer och många fler. Utforska sortimentet ovan och beställ din favoritmodell idag!

>>More